Gevulde Portobello’s

Voor of bijgerecht voor 4 personen.

Ingrediënten:

– 4 portobello′s
– 5 el kruidenroomkaas
– 1 el roomkaas
– 3 bosuitjes
– 6 cherrytomaatjes
– pittige kaas naar smaak (geraspt of in blokjes)
– zout & peper

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 200 graden. Verwijder de stelen van de portobello′s en hak deze fijn. Meng de gehakte stelen met de kruidenroomkaas, gewone roomkaas, ringetjes bosui, partjes cherrytomaatjes en een beetje kaas (oude kaas,gorgonzola, parmezaan, Goudse of jouw eigen voorkeur)
Breng op smaak met zout & peper.
Vul de hoeden van de paddestoelen met dit mengsel en bedek ze met nog een toefje kaas.

Plaats de gevulde porobello′s 20 minuten in de oven.

Serveertips:

– Lekker op een bedje van rucola.
– Garneer met een beetje peterselie en/of   pijnboompitjes
– Ook lekker met walnoten erdoor!
– Ook lekker als borrelhapje, gebruik dan champignons.

wpid-img_20150616_192307.jpg

Geplaatst met WordPress voor Android

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s