Gevulde puntpaprika’s met tonijn

Hoofdgerecht voor 2 pers.

Ingrediënten:

2 zoete puntpaprika’s
1 ui
1 teen knoflook of wat knoflookpoeder
4 el olijfolie
2 tomaten
2 tl gedroogde tijm
2 blikjes tonijnmoot in water
2 el kruidenroomkaas
15 g verse peterselie
Evt geraspte kaas

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

2. Halveer de paprika’s in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.

3. Verhit de helft van de olie in een kleine koekenpan en fruit de ui en knoflook zacht.

4. Snijd de tomaat fijn en voeg toe met de tijm. Breng pittig op smaak met peper en zout. En voeg naar behoefte de tijm toe.

5. Laat de tonijn uitlekken, roer los met een vork en voeg toe in de pan. Doe hierbij 2 el kruidenroomkaas en roer alles een minuutje door.

6. Vul de paprika’s met het tonijnmengsel en besprenkel met de rest olijfolie. Ik heb er ook nog wat geraspte kaas over gedaan.

6. Zet de paprika’s in een ovenschaal en bak ca. 15 á 20 min.

7. Snijd de peterselie fijn en bestrooi de paprika’s met de peterselie.

Eet smakelijk🍴

wpid-20150530_183617.jpg

Geplaatst met WordPress voor Android

Advertenties

4 gedachtes over “Gevulde puntpaprika’s met tonijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s