Zuchinni lasagne

Hoofdgerecht voor 4 personen.

Ingrediënten:

-1 grote courgette
-100 gr gerookte zalm
-400 gr Italiaanse roerbakmix
-4 tomaten (in blokjes snijden)
-1 pot pastasaus basilicum a 500 ml (Bertolli, of gewoon huismerk)
-1 zakje geraspte kaas (wel de gratin of   mozzarella variant)
-snufje knoflookpoeder

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 °c.

2. Roerbak in een paar minuten de Italiaanse groente in een wok of hapjespan.

3. Voeg vervolgens de saus,tomaten en wat knoflookpoeder toe. En verwarm het geheel nog een paar minuten.

image

4. Ondertussen snijd je met een dunschiller of een kaasschaaf de courgette in lange plakken. Ik leg dit altijd even op keukenpapier om wat vocht uit te laten lekken.

5. Vet de ovenschaal in en begin met een laagjes saus. Daarop leg je een rijtje courgetterepen.

image

6. Dan leg je op de courgette de plakjes gerookte zalm, dan weer een laagje saus en dan weer de courgetterepen.

7. Als je klaar bent gooi je bovenop de lasagne de geraspte kaas.

8. Plaats de ovenschaal in het midden van de oven en verwarm de lasagne 40 minuten.

Eet smakelijk🍴

image

Geplaatst met WordPress voor Android

http://puur.benzoid.nl/koolhydraatarme-zucchini-lasagne/

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s