Gevulde omelet met homemade tonijnsalade

Hoofdgerecht voor 2 personen.

ingredienten:

– 4 eieren
– 2 plakjes kaas 30+
– 1 blikje tonijn op water
– 6 augurkjes
– 4 cherrytomaatjes
– Halve komkommer
– 100 gr ijsbergsla
– 1 el mayonaise
– 1 el yoghurtdressing of griekse yoghurt
– 1 tl mosterd
– wat zout & peper

Bereidingswijze:

Tonijnsalade:

Snij de augurkjes,tomaatjes & komkommer in kleine stukjes.
Doe dit in een kom met de uitgelekte tonijn, voeg hier aan toe: de mayonaise, yoghurtdressing, mosterd en de sla en meng dit goed door elkaar. Voeg nog wat zout & peper toe en zet de salade even in de koelkast.

Omelet:

Klop de eieren los en voeg wat zout en peper toe.
Maak hiervan simpel 2 omeletten in een koekenpan. Even bakken aan beide kanten en op het einde doe ik er altijd een plakje kaas op. Laat dit nog lekker even smelten op laag vuur.
Als de omelet klaar leg je hem op een bord en leg je de helft van de gemaakte tonijnsalade erop. Wel zo dat je de omelet nog makkelijker op kan rollen. Herhaal dit bij de 2e omelet. En als je nog wat salade over hebt serveer dat erbij op het bord.

Eet smakelijk🍴

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s