Koolhydraatarme pizza

Ingrediënten voor de bodem:

-100 gram amandelmeel
-50 gram roomkaas
-4 eieren
-1 theelepel oregano of Italiaanse kruiden
-1 theelepel knoflookpoeder
-snufje zout

imageBereidingswijze:

Meng de ingrediënten met een garde door elkaar. Giet het mengsel op bakpapier wat op de ovenplaat ligt. Met een spatel het deeg platter en groter maken. (Je kan de deeg ook in een bakvorm doen)

image

doe het 20 minuten in een op 180 graden voorverwarmde oven. Laat iets afkoelen. Bodem een beetje losmaken van het papier en dan is het klaar om te beleggen naar eigen keuze.
Ik heb als pizzasaus gewoon een blikje tomatenpuree gebruikt.
Daarna nog 15 minuten in de oven en smullen maar!

image

Eet smakelijk🍴

Geplaatst met WordPress voor Android

Advertenties

8 gedachtes over “Koolhydraatarme pizza

    • Hoi Lydia. Je moet goed opletten welke amandelmeel je neemt ( varieert van 4 kh tot 19kh per 100 gr) op de foto had ik eentje van Albert Heijn maar normaal gebruik ik die van body&fitshop.nl dan kan je rekenen op 7 kh per bodem.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s