Pesto

Ingrediënten:

– 2 el pijnboompitten
– 25 g Parmezaanse kaas
– ½ teen knoflook
– 30 gr basilicum
– 6 el extra vierge olijfolie

Bereidingswijze:

1. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in 3 minuten goudbruin.

2. Laat afkoelen op een bord. Maal de pijnboompitten, kaas en knoflook fijn in de keukenmachine.

3. Voeg de blaadjes van de basilicum en de olie toe en maal kort tot pesto.

image

4. Breng op smaak met peper & zout.

Lekker bij vlees, kip of door de gourgette pasta. Ook lekker om een saladedressing van te maken.

image

Geplaatst met WordPress voor Android

Advertenties

3 gedachtes over “Pesto

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s