Kip~Kebabsalon

Super makkelijk & lekker!

Uit het vriesvak bij de supermarkt deze heerlijke Kip kebab! Erg lekker en lekker laag in koolhydraten 🙂

imageimage

Voor iedereen die koolhydraatarm eet is dit echt een aanrader, net als de kipshoarma van de Aldi trouwens.
Ik heb zelf de kebabsalon variant ervan gemaakt. maar je kan het nog sneller bereiden in de pan! Handig als je snel weer door moet!

Hier het recept hoe ik het gemaakt heb:

Ingrediënten voor 2 personen:

– 1 doosje kip kebab (300 gr)
– 1 rode ui
– 50 gr geraspte kaas
– 200 gr sla (ijsberg of melange)
– komkommer ( +- 10 cm)
– wat cherrytomaatjes

Voor de knoflooksaus:

– 3 el Griekse yoghurt
– 2 el mayonaise
– 1 el citroensap
– 1 el knoflookpoeder (of verse knoflook natuurlijk ;))
– 1 el peterselie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 220 °C.

2. Snijd de de ui, komkommer en tomaatjes in stukjes.

3. Doe de (bevroren) kebab in een ovenschaal en strooi daarover de ui en wat geraspte kaas.

2015-12-15-19.10.06.jpg.jpeg

4. Doe de schaal voor ongeveer 10 minuten in de oven.

5. Maak ondertussen de knoflooksaus,
Heel simpel… Meng alle ingrediënten door elkaar, en zet het nog even in de koelkast.

6. Als de kebab gaar is en het kaas is gemolten, haal je de schaal uit de oven.  Leg hier de sla bovenop, gevolgd  door de komkommer en tomaatjes.
Dan nog wat knoflooksaus erover en smullen maar!! JUMMIE

image

Eet smakelijk🍴

Geplaatst met WordPress voor Android

3 gedachtes over “Kip~Kebabsalon

Plaats een reactie