Courgetti met gorgonzolasaus

Ingrediënten voor 2 personen:

– 2 Courgettes (of kant en klare courgette spaghetti van de Albert Heijn)
– 125 gr champignons (gesneden)
– 1 ui (gesnipperd)
– knoflookpoeder
– 200 ml crème fraîche
– 125 gr gorgonzola (in blokjes)
– 6 plakjes Parmaham of seranoham ( in stukjes snijden of scheuren)
– handje walnoten
– peterselie
– zout & peper

Bereidingswijze:

1. Zorg ervoor dat je de courgettes ik sliertjes krijgt. Dit kan op verschillende manieren: met een julienneschiller of een spirelli of snijden in dunne reepjes.
Maar nu heb je sindskort bij de Albert Heijn ook kant en klare courgette spaghetti (400 gr).

2. Bak in een hapjespan in wat olie de ui en champignons. Voeg wat knoflookpoeder,  zout & peper toe.wp-1464112777053.jpg

3. Voeg dan de crème fraîche toe en roer dit even door. Voeg dan ook de gorgonzola toe. En zorg dat dit goed smelt en mengt zodat er een lekkere romige saus ontstaat.

4. Voeg als laatste de ham toe en roer goed door.

5. Verwarm de courgetti zoals aangegeven staat op de verpakking  (zie link A.H)

6. Doe de courgetti op een bord en verdeel de saus erover. Strooi hier nog wat walnoten & peterselie over.

Eet smakelijk🍴

wp-1464112885979.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s