Rookkaas crackers

Onder de fanatieke koolhydraatarme eters zijn ze enorm populair. De rookkaas cracker! Super makkelijk te maken, koolhydraatarm en ook nog eens heel erg lekker..

Je kan er wat sesamzaadjes of walnootjes over strooien om ze zo te eten.
Maar beleggen kan natuurlijk met van alles! Wat dacht je van een heerlijke zelfgemaakte tonijn of eiersalade, filet american of gerookte zalm. Loopt het water al uit je mond?
Ik heb er vandaag op: zuivelspread, salami, komkommer en cherrytomaatjes.

Zo maak je ze:

Leg 1 of 2 plakjes rookkaas tussen dubbelgevouwen bakpapier. Leg het bakpapier met de rookkaas in de magnetron, verwarm de cracker(s) 1 minuut op de hoogste stand. Het is normaal dat de kaas gaat knetteren. Even laten afkoelen en klaar is je koolhydraatarme cracker.

image

Ik heb gelijk een aantal achter elkaar gemaakt. Zo heb ik gelijk voor 2 dagen de crackers klaar voor consumptie. Doe ze in een goed afsluitend bakje en zet ze gewoon in de kast (niet in de koelkast)

image

Eet smakelijkšŸ“

Advertenties

Een gedachte over “Rookkaas crackers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s