Gevulde paprika met tonijn 

Een supersnelle koolhydraatarme maaltijd!

Ingredienten voor 2 pers:

– 2 paprika’s
– 1 ui
– 2 blikjes tonijn (op water)
– 4 el kruidenroomkaas
– handje walnoten
– paar plakjes brie
– zout & peper
– olijfolie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200°C

2. Snijd de bovenkant van de paprika’s af , hol ze uit en maak ze schoon (je kan natuurlijk zelf kiezen welke kleur je neemt)

3. Laat de tonijn uitlekken, ondertussen snipper je de ui en fruit deze kort in een pan met wat olijfolie.

4. Meng de tonijn met de kruidenroomkaas, ui, zout & peper en wat verkruimelde walnoten (laat een paar heel voor garnering)

5. Zet de paprika’s in een ovenschaal en vul ze met het tonijnmengsel. Verdeel wat plakjes brie op de bovenkant en leg er nog wat walnootjes op. Dek af met de kapjes van de paprika’s.

6. Sprenkel er wat olijfolie over en doe ze een 15 tot 20 minuten in de voorverwarmde oven.


Variatietips:

– Vervang de brie en walnoten door mozzarella en pijnboompitjes.

– Je kan er natuurlijk ook wat cherrytomaatjes door doen.

– vervang de tonijn door (geruld) gehakt.


Eet Smakelijk!

Advertenties

2 gedachtes over “Gevulde paprika met tonijn 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s