Gevulde puntpaprika met spinazie & tonijn

Lekker & makkelijk deze gevulde puntpaprika’s

Ingrediënten voor 2 pers:
– 2 puntpaprika’s
– 1 of 2 blikje(s) tonijn op water
– 1 (rode) ui & teentje knoflook (gesnipperd)
– 200gr spinazie
– peper&zout
– 50 gr pijnboompitjes
– 150 gr kruidenroomkaas
– geraspte kaas
– olijfolie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200°C

2. Laat de tonijn als eerste goed uitlekken. Maak de paprika’s schoon en halveer ze en haal de zaadlijsten eruit. Leg ze alvast klaar in een ingevette ovenschaal.

2. Ondertussen fruit je de ui & knoflook in wat olijfolie in een pan, voeg ook de pijnboompitjes toe en bak kort mee.

3.Voeg dan de spinazie toe en bak dit kort tot dat het slinkt. Breng op smaak met peper & zout.

3. Voeg dan de uitgelekte tonijn toe en meng dit goed door elkaar.
Dan voeg je de kruidenroomkaas toe en meng dit goed door de tonijn en spinazie.

4. Pak een lepel en verdeel het mengsel over de 4 gehalveerde puntpaprika’s. Strooi er nog wat geraspte kaas over en doe ze voor ongeveer 20 minuten in de oven!


Eet smakelijk!

Advertenties

2 gedachtes over “Gevulde puntpaprika met spinazie & tonijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s