Puntpaprika gevuld met romige tonijn & prei

Atijd lekker gevulde puntpaprika’s! Simpel te bereiden natuurlijk๐Ÿ˜‰

Ingrediรซnten:

– 4 puntpaprika’s

– 2 blikjes tonijn op water

– 200 gr. gesneden prei

– 200 ml crรจme fraiche of kookroom

– geraspte kaas

– zout & peper

– olie om in te bakken

Bereidingswijze:

โ€ข Verwarm de oven voor op 200ยฐC

โ€ข Snijd de paprika’s in de lengte door de helft. Verwijder de zaadjes en zaadlijsten, maak schoon en leg ze alvast in een ovenschaal klaar.

โ€ข Bak in wat olie de gesneden prei, voeg dan de 2 blikjes uitgelekte tonijn toe, kruiden naar smaak peper & zout toevoegen. En goed alles mengen. Voeg als laatste de room of crรจme fraiche toe, en laat dit opwarmen tot een romig sausje. (Dit sausje met bv nog champignons erdoor, kan je ook goed gebruiken voor bij de courgetti.)

โ€ข Vul nu de paprika’s met dit mengsel en strooi er nog lekker wat geraspte kaas over. 25 minuutjes in de oven en lekker smullen maar!

2 gedachtes over “Puntpaprika gevuld met romige tonijn & prei

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s